Vedonlyönnin vihjepalvelut, puhelinvihjeet

Nämä yritykset myyvät vedonlyönnin puhelinvihjeitä. Yhteystiedot sekä laaja kokoelma vihjaajien lehti-ilmoitusten otsikoita ja väittämiä Veikkaaja-lehdestä sekä puhelinnumerot, joista kerrotaan vihjaajien tarkat henkilötiedot kuten syntymäaika ja henkilötunnus kokonaisuudessaan. Ammattiveto-vihjepalvelu, Markku Hussi, Pelimies, Probet, Caponet. European Sports Betting Consultants Oyj ESBC, Jorma Vuoksenmaa, Vetolinja, You Bet, Monivetolinja, Liigalinja, Gold Mine, Pro Bet. Jätkän tyrä. SBS, Show Manager Finland Oy, Suvi-kirppis, Sbs sports betting service, Peliasiantuntijat. Täysosuma, Headrole Oy, Mauri Palonen. Second line Oy, Tietäjät, Marko Joensuu, Kari Laurila. Tietoveikkaus. Veikkausrasti Oy, Hyvä Veto. T:mi vetoguru. Bet Option-Totomaatti Oy, Totomaatti, Vetomaatti, Bet Option-Nettimaatti.

 1. ammattiveto.html -- ammattiveto-vihjepalvelu ammattiveto.com -- Markku Hussi, Pelimies, Probet, Caponet, ammattiveto -vihjepalvelu. Vihjeet: pitkäveto, moniveto, vakioveikkaus. "Enään sinun ei tarvitse arvailla oikeita tuloksia pitkäänvetoon, monivetoon tai vakioon. Saat ne kätevästi kännykkääsi tai sähköpostiisi joka päivä". Vihjeet: pitkäveto, moniveto ja vakioveikkaus. Tämä vihjepalvelu ei kuitenkaan ole vihjepuhelin. Ilmoituksia Veikkaaja-lehdessä vuonna 2007 ja 2008. Tietoja vuoteen 2015 saakka.
   
 2. esbc.html -- European Sports Betting Consultants Oyj ESBC, Jorma Vuoksenmaa, Vetolinja-You Bet-Monivetolinja-Liigalinja-Gold Mine-Pro Bet-vihjepuhelin. Tietoja vuosilta 2000..2014 -- Vihjeet Veikkauksen peleihin: pitkäveto, tulosveto, moniveto, vakioveikkaus. Yhteystiedot, puhelinnumerot, puheluiden hinnat. Veikkaaja-lehdessä julkaistuja tietoja: otsikoita, voittoja, palautusprosentteja. Yrityksen liikevaihto, liikevaihdon muutosprosentti, tilikauden tulos, liikevoittoprosentti ja yrityksen henkilöstömäärä. "Suoraan asiaan! Soita, kopioi, voita! Soita heti! Maajoukkuetasoista analyysiä Sinulle - olethan sen arvoinen! Lopuksi huipputiedot. Jäitä hattuun ja hanaa! Aloita sen säännöllinen kuuntelu heti! European Sports Betting Consultants Oyj."
   
 3. ilmoitus.html -- Jätkän tyrä on tosimiehen vetokalu -- Uusi vedonlyönnin vihjepuhelin Jätkän tyrä saattaa hyvinkin olla kaikkein paras ja luotettavin. Kykyä on ja maine kasvaa.
   
 4. info.html -- Puhelinvihjeistä -- Tältä tuntui seurata ja arvioida vedonlyönnin vihjepuhelinten toimintaa. Menestyksellisen puhelinvihjaajan täytyy sopeutua alan toimintatapoihin tai syntyä käärmeöljykauppiaaksi. Puhelinvihjeala ei ole markkinoinnin kannalta asiantuntija-ala mutta uusilla tiedoilla kuka tahansa voi ryhtyä ryhtyä menestyväksi vedonlyöjäksi tai vedonlyöntiyrittäjäksi. Ammattivedonlyöjän ei tarvitse maksaa veroja, huolehtia kirjanpidosta eikä ilmoittaa tulojaan minnekään. Hän voi liikkua vapaasti ja elää omaa elämäänsä huomaamattomasti muista riippumatta.
   
 5. parhaat_palat.html -- Puhelinvihjaajat osoittavat ilmoituksissaan kuinka hyviä vihjeet ovat -- Vedonlyönnin vihjepuhelinten lehti-ilmoitusten parhaita otsikoita Veikkaaja-lehdestä. Näillä sanoilla vihjaajat osoittivat paremmuutensa kilpailijoihinsa verrattuna niin luotettavasti, että saivat lukijat soittamaan maksullisiin vihjepuhelimiin.
   
 6. sbs.html -- SBS -- Show Manager Finland Oy (Suvi-kirppis, Sbs sports betting service, Peliasiantuntijat). "SOITA SINÄKIN JO TÄNÄÄN SE RATKAISEVA PUHELU URHEILUVEDONLYÖNNIN PELIMENESTYKSEEN! SOITA VOITA. LOPETA NÄPERTELY JA ALA JO TÄNÄÄN PELATA KUIN AMMATTILAINEN. PELAA KAIKKI RIVIT. JA NOUSU JATKUU..."
   
 7. taysosuma.html -- Täysosuma (Headrole Oy ja Mauri Palonen) VOITTOJEN TIELLÄ, tietoja vuosilta 2000..2013 -- Rahapeli- ja vedonlyöntipalvelu. "Kun seuraavan kerran Rytkyy ja Rytisee, niin olethan mukana? Robert Alexander, Saksan agentti. ROOPE ANKAKSI?! Jättiläisiä On Olemassa. Nyt Rytkyy ja Rytisee!! Valitse rehellinen ja luotettava vihjepuhelin, jonka vihjaajille pelaaminen on ammatti - Täysosuma! Manit bois!" Headrole Oy ja Mauri Palonen. Vihjeet Veikkauksen peleihin: moniveto, pitkäveto, vakioveikkaus. Myös ravit ja ravivihjeet.
   
 8. tietajat.html -- Second line Oy (Tietäjät-vihjepuhelin) tietoja vuosilta 2000..2014 -- Vihjeet Veikkauksen peleihin pitkäveto, vakioveikkaus, moniveto sekä ravit. "TIETÄMÄLLÄ JOUKKUEIDEN KOKOONPANOT JA MOTIVAATIOT, NIIN SINÄKIN TULET VOITTAJAKSI. Tauon jälkeisistä peleistä olemme katsoneet useimmat kokonaan ja lopuista koosteet, joten TIETOA ja NÄKEMYSTÄ LÖYTYY."
   
 9. tietoveikkaus.html -- Tietoveikkaus -- UUTTA!! UUTTA!! UUSI SYSTEEMI tuottanut voittoja hyvillä kertoimilla. SOITA ja kokeile järjestelmää.
   
 10. veikkausrasti.html -- Veikkausrasti Oy Hyvä Veto -- Vihjeet Veikkauksen peleihin: pitkäveto, vakioveikkaus, tulosveto, moniveto. "JA TAAS RÄJÄHTI! Älä pelaa kaikkia munia samaan koriin. UNELMAKAUPPA! Ilmaiseksi joka päivä! MEILLÄ OSUU... Hyvä Veto rivi räjäytti pankin 34,43xKIINNI! Ja taas tärähti!" Ei vihjepuhelin.
   
 11. vetoguru.html -- T:mi vetoguru, yksityinen elinkeinonharjoittaja, tietoja vuosilta 2000..2015 -- Vetoguru-vihjepuhelin. Vihjeet Veikkauksen peleihin pitkäveto, moniveto, tulosveto, vakioveikkaus. "ULKOMAAN VERKOSTOMME JÄLLEEN TOSITOIMISSA. VOITTOKULKU JATKUU. LIITY MUKAAN..."
   
 12. vetomaatti.html -- Vetomaatti-vihjepuhelin, tietoja vuosilta 2000..2014 -- Bet option-totomaatti Oy. Vihjeet Veikkauksen peleihin: vakioveikkaus, tulosveto, pitkäveto, moniveto. "Taas uusi loistava onnistuminen!!! Riittävällä tiedolla pelaten talvikin voi olla yhtä juhlaa! Jälleen kerran askeleen edellä!!! Vetomaatin asiakkaat varmistivat jo voittokesän!!! Vaadi vihjaajaltasi vääristelemätöntä seurantaa! Rehellinen työ tuottaa yhä tulosta! Jatkamme korkealla työmoraalilla."
   


veikkaus.info Vienna Austria & Helsinki Finland (1899) -- | english | sports_betting | intertops_press_releases | casino | other | poker | sportsbook | nigeria | suomi | veikkaus | ohjeet | pelipaikat | veikkaussivustot | kadonneet | vihjeet | puhelinvihjeet |