veikkaus.info/suomi/veikkaus/ohjeet/veikkaus.html -- 2015.08.15 22:13:48 Saturday GMT Vienna Austria Europe (1744) -- | english | contact | news | sports_betting | suomi | pelipaikat | tulokset | uutiset | varainhoito | veikkaus | ohjeet | vihjeet | puhelinvihjeet | veikkaussivustot | kadonneet | yhteystiedot |

    #57

Veikkaus perinteistä internetiin

Veikkaus oy:n pitkä, menestyksellinen historia on osoittanut, että yhteisten asioiden järjestely parhain päin on mahdollista vain meille kaikille niin rakkaassa kotimaassamme Suomessa, missä kukaan ei aja omaa etuaan toisten kustannuksella. Täällä poliitikkojen, oikeuslaitoksen ja yhtiön ylimmän johdon väliset yhteydet toimivat automaattisesti oikein ilman turhaa valvontaa. Siksi vedonlyöjä voi olla varma, että kaikki tarpeellinen on tehty hänen hyväkseen jo edellisten sukupolvien aikana eikä hänen tarvitse itse ajatella minne hän rahansa sijoittaa.

Myös Veikkauksen internet-pelit on tarkoitettu vain Suomessa asuville Suomen kansalaisille, joilla on oikeus omaan suomalaiseen pankkitiliin. Internet on ainoastaan nykyaikainen apuväline, jolla pelit asetetaan saataville toisessa muodossa niille, jotka pelaisivat niitä muutenkin. Maan rajojen ylittäminen ansaitsemistarkoituksessa on aina tarpeetonta ja sopimatonta - oli sitten kyseessä internetissä toimiva vedonvälittäjä, suomalainen yritys tai Suomen kansalainen. Suomessa suomalainen voittaa aina.

Veikkaus - pitkäveto

Taitopeleiksi kutsutut pelit ovat nimestään huolimatta koko kansan pelejä. Pelaamisen aloittamiseen ei todellakaan tarvita mitään erityistä taitoa eikä asiantuntemusta. Hyvä tulos syntyy pelaamalla riittävän usein. Näin kertyvä pitkä kokemus merkitsee taitopeleissä varmuutta ja jatkuvuutta, sillä toistuva pelaaminen kehittää kenestä tahansa pelaamisen asiantuntijan. Jokainen pelattu peli lisää kokemusta, joka antaa samalla parhaat mahdollisuudet kehittyä entistä paremmaksi asiantuntijaksi. Pitkäveto on erittäin hyvä peli jatkuvasti lisääntyvän asiantuntemuksen kehittämiseksi.

Veikkaus - moniveto

Aloittaa voi vaikka aivan pienillä panoksilla. Kun kokemusta tulee lisää, pelaamiseen voi sijoittaa rahaa enemmänkin mutta aloittelijan pitää edetä hitaasti. Vasta riittävä kokemus auttaa näkemään asioiden mittasuhteet oikein. Kokeneen asiantuntijan ei tarvitse miettiä jokaista peliä ja sijoitetun panoksen suuruutta kovinkaan tarkasti, sillä sopivaa pelattavaa löytyy helposti joka viikko. Kaikkein parhaat pelaajat pystyvät pelaamaan useita kertoja viikossa - jopa joka päivä. Kokemuksen ja sen kautta saadun rohkeuden hankkiminen aluksi pikkurahalla pelaten on erittäin hyödyllistä. Moniveto tarjoaa parhaat mahdollisuuden pitkän ja menestyksellisen peliuran luomiseen.

Veikkaus - tulosveto

Veikkaus oy ei suosittele pelaamaan muiden yhtiöiden internetissä tarjoamia pelejä. Liian laaja ottelutarjonta ja otteluiden pelaaminen tarpeettoman suurilla kertoimilla voivat aiheuttaa riippuvuutta, jonka seurauksista kukaan ei kanna vastuuta.

Korostettuun yhteiskunnalliseen vastuuseen perustuva tulosveto tarjoaa kaikille sopivan suuruiset kertoimet. Jos jotakin odotettavissa olevaa tulosta vastaava kerroin muodostuu aluksi liian suureksi, se laskeutuu pian automaattisesti alemmalle tasolle. Tulosveto tuo pelaajat toistensa lähelle ja jatkuvasti muuttuvine kertoimineen se ylläpitää tervehenkistä jännitystä mahdollisimman pitkään.

Veikkaus - vakioveikkaus

Menneiden vuosikymmenten asiantuntijoille tärkeintä on perinteiden noudattaminen. He ovat kasvaneet kiinni yhteiskuntaan, jonka tärkeimmät ominaispiirteet ovat osa heidän luomistyönsä tulosta. Perinteet - sitoutuminen hyvään yhteiseen asiaan ja kuulumineen ryhmään - on kaikkien pysyvä ilo ja etu, vaikka maailma muuttuu ympärillä. Vakioveikkaus on meidän kaikkien yhteinen alkukotimme, jonne me aina palaamme.

Perinteisiin sidottu jatkuva ja runsas pelaaminen johtavat aina lopulta parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Kaikkein kunnioitetuimmat pelaajat ovat jatkaneet menestyksellistä uraansa jo vuosikymmeniä. Heidän menestyksensä salaisuus on suomalainen sisu. He ovat osanneet maksimoida koko elinaikansa pelipanosten summan kasvamalla osaksi kansallista vedonlyöntikulttuuria.

Veikkauksen pelien pelaaminen tarjoaa tukea, yhteenkuuluvuuden tunnetta, todellisiin arvoihin perustuvaa arvostusta ja ennen kaikkea jatkuvuutta. Edellisen ja sitäkin edellisen sukupolven perinteet ovat siirtyneet ja siirtyvät edelleen seuraaville sukupolville yhä uusissa muodoissa Veikkaus oy:n turvallisessa ohjauksessa - kaikkien Suomen kansalaisten parhaaksi.

Veikkauksen yhteystiedot:

Veikkaus oy Karhunkierros 4 Helsinki 01009 Veikkaus p. 09-85261 fax 09-8540291 E-mail etunimi.sukunimi@veikkaus.fi (esimerkiksi onni.ahne@veikkaus.fi)

Tämän kirjoituksen tarkoitus on osoittaa Veikkaus oy:n tavoitteiden erinomaista ymmärtämystä.

    #57