<> #00106 >> veikkaus.info/suomi/veikkaus/ohjeet -- Vienna Austria & Helsinki Finland (1902) -- | english | sports_betting | intertops_press_releases | casino | other | poker | sportsbook | nigeria | suomi | veikkaus | ohjeet | pelipaikat | veikkaussivustot | kadonneet | vihjeet | puhelinvihjeet |
 

Rahanpesu, uhkapeli ja Veikkauksen muut tärkeät palvelut

Rahanpesu Veikkaus Oy:n rahanpesupalvelua käyttäen, yksityiskohtainen Veikkauksen rahanpesuohje, pitkävetosysteemit, miten mistä tahansa pelistä tehdään uhkapeli, miten pitkäveto toimii uhkapelinä ja Veikkauksen kuvitteellinen monopoli, jota ei ole koskaan ollut olemassa. Sisäasiainministeriön kirjallisen lausunnon SM-2005-00826/Tu-523 mukaan arpajaislaki ei koske vedonlyöntiä eikä edes lottoa. Tämä tarkoittaa, että Veikkaus Oy:n monopoli on hölynpölyä. Lausunnon allekirjoittivat yksikön päällikkö, hallitusneuvos Jouni Laiho sekä ylitarkastaja Janne Kaukonen. Veikkaus tarjoaa rahanpesupalveluita ja uhkapelejä kaikille Suomessa. Aloita nyt rahanpesu ja uhkapeli, joita Veikkaus Oy suosittelee kaikille Suomessa.

  1. haittojen_torjuminen.html -- Uusi pelijärjestelmä vedonlyöntiin -- Vedonlyöntiin sijoitettujen rahojen menettäminen rajoittaa suuren ihmisjoukon jokapäiväistä elämää monissa maissa, joissa heikoimmassa asemassa olevien asukkaiden olosuhteet ovat muutenkin varsin vaikeat. Siksi muutama urheilun ja vedonlyönnin parissa Suomen ulkopuolella työskentelevä henkilö on rahaa itselleen pyytämättä päättänyt yrittää auttaa. Häviäjistä aiotaan tehdä voittajia, jotta heidän elämänsä perusedellytykset saataisiin kuntoon.
  2. info.html -- Laillistettu ennustaja kertoo Veikkauksesta ja veikkauksesta -- Urheilun, veikkauksen ja vedonlyönnin linkit sekä ajankohtaiset tiedotteet vedonlyöjille. Olen laillistettu ennustaja, joka antaa ennustuksilleen takuun. Jos ennustan esimerkiksi lottonumeron väärin, palautan rahat ja maksan vahingonkorvauksia. Lisäksi kerron lottohuijausten tekotavoista ja pyrin Veikkaus Oy:n lottoarvonnan todelliseksi valvojaksi.
  3. monopoli.html -- Väitetty monopoli on hölynpölyä -- Oy Veikkaus Ab:n kuvitellun monopolin historiaa sekä sisäasiainministeriön lausunto SM-2005-00826/Tu-523 oikeudesta harjoittaa Oy Veikkaus Ab:n kanssa kilpailevaa toimintaa. Arpajaislaki ei koske vedonlyöntiä Lausunnon sisältö on yllättävä, sillä moni suurikin yritys on hakenut lupaa tarjota vedonlyöntipalveluita ja kaikki muut hakemukset on hylätty. Tällä hetkellä Veikkaus on hädässä eikä sukupuolista häirintää koskevien epäilyjen vuoksi Oy Veikkaus Ab:stä erotetun entisen toimitusjohtajan, sähköasentaja Matti Ahteen ja eduskunnasta valtakunnanoikeuden langettavan tuomion jälkeen erotetun herra Kauko Juhantalon turhassa viivytystaistelussa Euroopan Unionia ja tavallisia suomalaisia vastaan ole minkäänlaista tyyliä. Työnjako on sellainen, että Ahteella on "kyky" ja Juhantalolla on "maine". Aika hauska herrapari siis.
  4. rahanpesu.html -- Rahanpesu Veikkaus Oy:n peleissä ja Veikkauksen rahanpesupalvelun tarkat ohjeet -- Veikkaus Oy on kehittänyt kaikille suomalaisille ja muille Suomessa oleskeleville henkilöille rahanpesumenetelmän pikkusummia varten. Rikollisen rahan alkuperä saadaan näin helposti häivytetyksi muutamaan sataantuhanteen euroon asti viikossa. Kirjoituksessa annetaan yksityiskohtaiset rahanpesuohjeet sekä tarkat numerotiedot ja niiden laskentatavan kertova esimerkki juuri niin kuin Veikkaus on esittänyt rahanpesuasiakkaitaan varten. Rahanpesu Veikkauksen peleissä on helppoa ja turvallista. Turvallisuutta ammattimaisille rahanpesijöille tarjoaa lisäksi poliisi, joka epäasiallista julkisuutta tavoitellen paisuttelee tekaistuja pikkujuttuja suurten rahanpesuhankkeiden piilottelemiseksi. Vedonlyönti ja erityisesti pitkäveto sopivat rahanpesuun. Aloita nyt sinäkin Veikkauksen suosittelema rahanpesu!
  5. systeemit.html -- Pitkävetosysteemit -- Pitkävetosysteemit pitkävetoon ja muuhun vedonlyöntiin. Näin tehdään kolmen ottelun rivejä, joista joku osuu, vaikka aivan kaikki pelattavaksi valitut ottelut eivät menisikään oikein. Useita otteluita saa mennä väärin ja pitkävetosysteemi antaa silti varmasti kaikki oikein yhteen tai kahteen riviin. Tällä sivulla kerrotaan tarkat ohjeet ja annetaan ideoita voittamiseen.
  6. uhkapeli.html -- Pitkäveto on uhkapeli jos tahdot -- Uhkapeli on suuren ihmisjoukon voitollinen pelitapa, jota vedonvälittäjä ei voi mitenkään estää. Muutamille käy huonosti mutta se kuuluu uhkapeliin. Jatkuva koko elämän kestävä hiljainen kidutus koetaan yleisesti paremmaksi vaihtoehdoksi kuin yksi voimakas ja lopullinen räjähdys. Uhkapeli tarjoaa räjähtävän mahdollisuuden! Yksityiskohtaiset ohjeet panosten laskemiseksi kun uhkapeli on pitkäveto tai jokin muu Veikkauksen peli.
  7. veikkaus.html -- Veikkaus Oy on paras -- Veikkaus Oy:n pelit pitkäveto, tulosveto, moniveto ja vakioveikkaus. Puhelinnumerot ja osoitteet. Tämä on eräänlainen Veikkauksen peleistä yleisesti kertova broilerityylisen ylevä kirjoitusharjoitelma. En usko kirjoittaneeni koskaan mitään näin mitätöntä, vaikka uskonkin tavoittaneeni Oy Veikkaus Ab:n menneiden vuosikymmenten tyylin ja sanoman. Tuolloin miesten tyylikkäisiin ja turvallisiin huveihin kuuluivat Työmies, Klubi, Koskenkorva, Mustamaija ja veikkauskuponki. Maailman turvallisuus päättyi 1990-luvun lopussa, jolloin Veikkauksenkin asiakkaat huomasivat internetin tarjoamat mahdollisuudet. Kirjoitus on typerä.
  8. veikkaus_yksinoikeus_kumottu.html -- Euroopan Unionin tuomioistuin totesi monopolin laittomaksi ja kumosi myös tekijänoikeudet -- Euroopan Unionin tuomioistuin on todennut Veikkaus Oy:n kaltaisen valtion rahapelimonopolin laittomaksi vuonna 2010 tekemällään päätöksellä. Veikkaus Oy:n kaltainen kuvitteellinen rahapelimonopoli on paikallisenkin viranomaisen mukaan laiton ja sellaiset tekaistut järjestelyt on pitänyt purkaa ylintä päätösvaltaa käyttävän Euroopan Unionin tuomioistuimen päätöksellä viimeistään vuonna 2010. Euroopan Unionin tuomioistuin lakkautti myös tekijänoikeudet internetissä. Tekijänoikeus internetissä päättyy ensimmäiseen julkaisemiseen eikä muun julkaisijan tarvitse sen jälkeen mainita edes lähdettä. Veikkaus Oy yrittää kiertää lakia ja niskoittelee ylintä päätösvaltaa käyttävää viranomaista vastaan.
  9. vetoalkeet.html -- Vedonlyönnin alkeet -- Vedonlyönnin alkeet aivan alusta alkaen. Paljon ajateltavaa myös kaikkein kokeneimmille vedonlyöjille. Ohjeet, jotka varmasti auttavat erottamaan yksilöt massasta. Pitkäveto ja hyvin tuottavat internet-pelit ovat yksilölajeja, joissa paras voittamisen ohje löytyy aivan läheltä. Mikä on ottelu, miten sen tulos ilmoitetaan, mitä ovat kertoimet, miten lasketaan kannattaako oma vedonlyönti sekä mikä on vedonlyöjän suurin ongelma ja samalla sen tarjoama ainoa taloudellisesti kannattava mahdollisuus vedonvälittäjäksi ryhtymistä lukuunottamatta.